onsdag 25. februar 2009

Revy og flytog

Idag så jeg søsteren til Thea, Tiril, på forsiden av aftenposten.no
Ganske artig.
Nesbrurevyen fikk 3 av aftenposten og 4 av Budstikka. Noe jeg synes er helt ok. Anmeldelsene er ikke usakelige, og personlig vil jeg si at revyen er en 4-/ 3+. Utrolig mye bra sang og dans, og forsåvidt skuespill. Noen av de samme problemene som ifjor - Det mangler sluttpoenger! Skjetsjene er for lange, og trekker innimellom ut i det uendelige. 2. akt tar seg definitivt opp, og gir oss en god avslutning. Er enig med Aftenposten om at man nesten burde satset på musikal - med tanke på kvaliteten på band, sang og dans =)
Leser også i flere aviser idag om en togvertinne som stolt fikk styre flytoget fra sandvika til oslo! På veien har hun vinket til flere forbipasserende tog, og skrevet om det på Facebook i ettertid. Nå er både togføreren og togvertinnen oppsagt fra flytoget. Tenk at man kan være så korttenkt at man finner på å gjøre noe så dumt? Skal flyvertinner få lov å "prøvefly" flyet fra Oslo til Malta da, fordi flyet var tomt? eller fordi "kapteinen var jo til stede og overvåket situasjonen". Liker ikke at folk ikke tar mer ansvar, og ikke forstår alvoret i en slik handling. Skremmer meg hvor lite seriøst man kan ta sin egen jobb. Greit nok at flytoget var tomt, men om det kræsjet med et tog som ikke var det da? Dèt hadde vært katastrofe det.

1 kommentar:

  1. er litt uenig... annmelderen til aftenposten har gode poenger, men hun begrunner dem ikke godt nok.. hvorfor er ikke ombamasketsjen god nok? hvorfor er ikke ms. spears og homofili aktuelt i 2008/2009?

    hva angår den idioten som lånte bort flytoget, så burde han ha vært sperret inne og noen burde kaste nøkkelen!...

    SvarSlett